Start jeugdboekenmaand

Vandaag 7/03, konden de kinderen genieten van een heus startmoment voor de jeugdboekenmaand, met als thema ‘IEDEREEN EEN HELD’.

Dit startmoment werd door onze burgemeester Elsie Sierens ingehuldigd en de kinderen konden kijken naar een echte heldenparade.
Naar wie kijken de kinderen op? Welke beroepen en talenten spreken hen aan?

Deze maand staan er nog veel leuke en interessante items activiteiten op de planning:

Met bezoeken aan de plaatselijke bib, creatieve workshops, voorleesmomenten en een heuse boekenbeurs maken we van iedereen een leesheld en gaan onze kinderen op zoek naar hun talenten.

Onze kleuters maken als echte helden jacht op letterdieven die alle boeken onleesbaar maken. Als alle letterdieven weg zijn, volgt een heuse heldenparty!

De BOEKENBEURS gaat door op WOENSDAG, 16 MAART van 11u40 tot 18u00 in de refter van onze school. Iedereen is welkom!

Als afsluiter op vrijdagnamiddag 25 maart wordt de catwalk opnieuw geopend door onze burgemeester. Deze keer wordt het een heuse heldenparade van kinderen, want bij ons is iedereen een held en mogen talenten gezien worden!