De vzw Vriendenkring ondersteunt de Sportbasisschool Heusden op financieel, inhoudelijk en praktisch vlak. Om dit te realiseren kunnen vrijwilligers zich engageren in drie unieke verenigingen: het Feestcomité, het Oudercomité en de Sportraad.

De vzw Vriendenkring overkoepelt en verbindt deze verenigingen en stimuleert de dialoog en verbondenheid tussen de leden, de school en alle betrokkenen.

Als enthousiaste groep willen we in een open sfeer adviseren, creëren en samenwerken. Zo bouwen we samen aan een Sportbasisschool die blijft groeien, waar elk kind centraal staat en alle kansen krijgt om zich goed te voelen in lichaam en geest.

Zin om deel uit te maken van deze enthousiaste groep ouders? Klik op onderstaande link en vul het formulier in.

Ja, ik wil helpen!

5 redenen om ‘helpende hand’ te worden:

1. Je leert andere ouders kennen
  2. Je leert de leerkrachten op een andere manier kennen
  3. Je kan meebouwen aan het educatieve en sportieve traject van de school
  4. Je kan mee geld inzamelen zodat onze kinderen van een gevarieerd en uitgebreid buitenschools aanbod kunnen genieten
  5. Geniet van de ambiance en dynamiek binnen een enthousiaste groep!!

Vragen? Neem contact op via:

helpendehanden@sportbasisschool.be