Fruit en groenten op school!

De weken vliegen voorbij, de groentjes en fruitjes ook! 🙂

Woensdag 14 november hadden we worteltjes en bloemkool in de aanbieding. De kleuters kregen alles ‘puur natuur’. Op de speelplaats van de lagere school mocht de bloemkool echter gesnoept worden met een beetje cocktailsaus.

Het was een ENORM succes! Bij de kleuters was de bloemkool in een mum van tijd op!! 🙂  En de kids van het lager kwamen deze week dolenthousiast nog eens navertellen over die toch wel heel fijne ontdekking van bloemkool met ‘roze saus’ die ze nu thuis ook eens hebben besteld. Hoera!

Woensdag 21 november was mandarijntjes-dag. Op de speelplaats van het lager werd er werd vrolijk gegraaid en gezellig samen gepeld.

De kleuters waren echter zò druk in de weer met de generale repetitie van het Grootouderfeest dat we ze geen klasbezoekje konden brengen deze week. Maar we lieten met veel plezier een portie mandarijntjes achter in de klassen van deze heel harde werkertjes en hun juffen!

Tot volgende week!

#OogVoorLekkers #ADDelhaizeHeusden

Het Oudercomité: werkgroep gezondheid, voeding en milieu.